ABUS

ABUS Logo

ABUS Security Center sinds 1924

Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten let ABUS bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening. Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers biedt ABUS een breed assortiment innovatieve Beveiligingsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg en Objectbeveiliging.

Overal en altijd beeld

Om het mogelijk te maken beelden op afstand te bekijken via mobiele telefoon, tablet of pc is het nodig om de router te programmeren. Omdat we in een tijd leven waarin netwerken steeds groter wordende pakketten data te verwerken krijgen neemt ook de complexiteit van dit netwerk toe. De partners van ABUS kwamen steeds vaker in een situatie waarin de programmatie van de router te veel tijd in beslag nam. (Ieder zijn vak). Dit is de reden dat ABUS een samenwerkingsverband aangegaan is met de firma Multicast (routerservice) om juist deze uitdaging aan te gaan. Sinds 2011 hebben al vele ABUS partners dankbaar gebruik gemaakt van deze remote service.

Meer informatie over ABUS Security Center

Over Routersupport

Routersupport is onderdeel van de firma Multicast.

Multicast als organisatie

Multicast richt zich op het leveren van een goede service tegen een uitstekende prijs/prestatieverhouding in de MKB-sector. Zij doet dit door kwalitatief goede strategische producten in te kopen tegen een scherpe prijs en er voor zorg te dragen dat zij beschikt over een juiste basis aangaande eigen personeel en over beschikbaarheid van expertise/mankracht van derden op het moment dat deze nodig is. Daarnaast werkt Multicast volgens kwaliteitsnormen hetgeen u als klant zekerheid biedt dat de dienstverlening gestructureerd verloopt. De combinatie van prijs/prestatie, kwalitatief goede producten, beschikbaarheidservice en kwaliteitnormering maakt Multicast onderscheidend ten opzichte van haar concurrenten.

Missie

Het continu werken aan een duurzame relatie met onze klanten door een optimale dienstverlening tegen een uitstekende prijs/prestatieverhouding, waarbij de klant centraal staat.

Kwaliteitsnormen

Om haar missie te bereiken maakt Multicast onder andere gebruik van kwaliteitsnormen zoals ITIL, ISO, GLP, GAMP en TMap processen. Al deze normen hebben tot doel er voor te zorgen dat de werkzaamheden op een gestructureerde wijze plaatsvinden.

Balanced Scorecard

Multicast werkt met zogenaamde prestatie-indicatoren, ook wel Balanced Scorecard genoemd. De invalshoek is de beheersing van werkprocessen in ons (kwaliteits)systeem. Vrij vertaald stellen de prestatie-indicatoren Multicast in staat om door middel van eenvoudige meetpunten te ‘zien’ of onze processen goed draaien.

Meer informatie over Multicast Emmen

Multicast logo